Over ons

Ons brownie avontuur begon tijdens een vakantie in Canada. Vlak voordat Sebastiaan vanwege een blindedarmontsteking in een Canadees ziekenhuis terecht kwam kocht Karin, vanwege haar Coeliakie, 3 glutenvrije brownies bij een  glutenvrije bakkerij in Huntsville, Ontario. Tijdens deze ziekenhuisopname genoot Karin van de brownies, maar eenmaal thuisgekomen miste zij die smeuïgheid en ging ze samen met haar vader aan de slag om een goed brownierecept te ontwikkelen om vervolgens haar vrienden en familie te overspoelen met haar baksels.

Inmiddels hebben deze brownies landelijke bekendheid, met zelfs fans in België en Canada.

In 2021 en 2022 heeft Karin verschillende cursussen gevolgd bij het Bakery instituut in Zaandam. Ze heeft hier het chocolade vak mogen leren van o.a. Fank Haasnoot, Stefano van Leeuwen en Gerard Blauw.

Tot 1 april 2023 vond de productie nog plaats in de bakkerij van glutenvrije reform le Poole, maar na een flinke bouwperiode staat er aan de Rijksstraatweg in Voorst een prachtig chocolade atelier waar wij nog steeds enkel glutenvrije chocolade en brownies produceren.

Wij kijken hier verder dan alleen vorm of smaak. Alles moet kloppen zodat het een waar genietmomentje of een prachtige herinnering oplevert. Daarbij haalt Karin veel van  haar inspiratie uit de natuur.

© 2024 Kaatje Lekkers | KVK 93132921| Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.