"Brownies bakken en chocolade producten maken waar iedereen van kan genieten en jij het liefst niet wil delen"

Welkom bij Kaatjelekkers! Ontdek onze passie voor chocolade en onze toewijding aan het creĆ«ren van heerlijke traktaties zonder gluten.” Achter Kaatjelekkers staat Karin zelf, een gepassioneerde chocoladeliefhebber met coeliakie. Haar persoonlijke ervaring heeft geleid tot een missie om heerlijke chocolade te maken die voor iedereen toegankelijk is.

Ons statement

Bij Kaatjelekkers willen wij jouw ambachtelijke genietmomentje bezorgen, ongeacht allergie of dieetkeuze. Vanuit onze eigen ervaring met coeliakie hebben wij brownies en chocolade producten ontwikkeld die je een gevoel van luxe geven en een waar genot bezorgen, zonder de klachten die bij je allergie/intolerantie horen.

Zo lekker dat de hele familie wil meegenieten, en jij het liefst niet wil delen. Door de grote vraag naar producten die naast glutenvrij ook koemelkvrij zijn, heeft ons assortiment ook altijd koemelkvrije opties. Als je aan glutenvrije genietmomentjes denkt, dan denk je aan Kaatjelekkers.

Naast dat allergeenvrije brownies en chocolade voor ons het allerbelangrijkst zijn, delen wij de liefde voor chocolade met onze voedselvoorzieners. Onze eieren komen van de eierboer uit de Vecht, zodat onze eierleverancier een eerlijk prijs krijgt en wij met heerlijke verse eitjes kunnen bakken.

Wij gebruiken de allerbeste ingrediƫnten en dit levert, samen met de liefde waarmee ze worden geproduceerd, de lekkerste glutenvrije genietmomentjes op.

Duurzaamheid

Ons chocolade atelier is geheel vrij van het gas en door de zonnepanelen op ons dak kunnen wij op duurzame wijze brownies bakken en chocolade producten maken. Ook proberen wij zo minimaal mogelijk plastic te gebruiken en wordt ons afval gescheiden aangeboden. Dit om onze foodprint zo klein mogelijk te houden.

” Be the change you want to see in the world”

-Mahatma Gandhi

Ervaringen van onze klanten

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen
met onze glutenvrije chocolade en hoe het hun leven heeft verrijkt.”

Probeer vandaag nog onze heerlijke glutenvrije chocolade en maak deel uit van ons verhaal.

© 2024 Kaatje Lekkers | KVK 93132921| Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.