Door de steeds grotere vraag naar glutenvrij en/of koemelkvrije gerechten kan het soms een hele uitdaging zijn om mooie, authentieke gerechten te serveren.

90% van de mensen kijkt vooraf via een website op de menukaart en selecteert het restaurantbezoek aan de hand van de glutenvrije/koemelkvrije mogelijkheden.

Mocht er enkel (sorbet)ijs als dessert op de kaart staan, kiest 56% voor geen dessert en 15% neemt koffie. Hierbij laat je als restauranthouder dus veel mogelijkheden liggen.

Met brownies van Kaatjelekkers heb je niet alleen veel keuze mogelijkheden, zowel voor dessert als koek bij de koffie. De diverse smaken bieden enorm veel mogelijkheden tot creativiteit van je keukenpersoneel.

Deze brownies zijn met hoogwaardige ingrediƫnten gebakken in een door de Nederlandse Coeliakie vereniging gecertificeerd chocolade atelier. Hierdoor ben je gegarandeerd van een 100% glutenvrije omgeving.

Gasten zullen versteld staan van de smaak en de structuur van onze heerlijke brownies. Dit kan een reden zijn waardoor gasten vaker bij jullie koffie gaan drinken of gaan dineren.

Met trots kunnen wij verkondigen dat onze chocolaterie en bonbonmakerij zich inzetten voor het hoogste niveau van voedselveiligheid en klanttevredenheid door middel van een 100% gecertificeerde glutenvrije productie. Elk aspect van ons productieproces is zorgvuldig ontworpen en strikt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat al onze heerlijke creaties vrij zijn van gluten, waardoor ze een veilige en genietbare optie zijn voor gasten met coeliakie en glutenintolerantie. Onze certificering is niet alleen een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en integriteit, maar ook een geruststelling voor restaurants die streven naar het aanbieden van diverse en toegankelijke dessertopties voor al hun gasten.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag / bericht en we nemen contact met u op:

"*" geeft vereiste velden aan

*
© 2024 Kaatje Lekkers | KVK 93132921| Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.