Bij Kaatjelekkers streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook uitstekende service te bieden aan al onze gewaardeerde klanten. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en u te helpen bij het maken van de beste keuzes.

Of u nu op zoek bent naar informatie over onze producten, hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, of gewoon graag wat advies wilt, ons team staat voor u klaar. Ontdek hieronder hoe u contact met ons kunt opnemen en waar u meer informatie kunt vinden over onze service. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook koemelkvrije producten?

Ons Assortiment bevat een aantal koemelkvrije brownies en elke bonbondoos maken wij ook in een koemelkvrije variant.

Hebben jullie ook vegan producten?

Hoewel vegan niet ons doel is, kunnen er tussen de seizoens chocolade vegan varianten zijn.

Ik wil graag een mooi samen gesteld pakket cadeau doen, hoe kan ik die bij jullie bestellen?

Gepersonaliseerde producten kunnen besteld worden via ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als ik vandaag bestel, wanneer kan ik het dan verwachten?

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Mocht iets niet voorradig zijn nemen wij contact met je op.

Accepteren jullie ook speciale bestellingen voor feesten en evenementen?

Wij helpen je graag meedenken om je evenement nog specialer te maken. Neem via ons contact formulier contact met ons op of bel ons binnen kantooruren. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Hebben jullie een fysieke winkel?

Momenteel hebben wij geen fysieke winkel, wie weet komt deze droom van Karin in de toekomst uit. Tot die tijd kunnen bestellingen wel op afspraak afgehaald worden.

Bieden jullie ook workshops chocolade aan?

Wij bieden geen workshops aan, wij willen het hele proces van chocolade kunnen controleren i.v.m. andere allergie├źn dan gluten

Wat is de houdbaarheid van de brownies?

Brownies zijn na ontvangst nog een week houdbaar in een afgesloten trommel. Wil je op een later tijdstip van onze brownies genieten, vries ze dan in.

Wat is de houdbaarheid van de chocolade producten?

Houdbaarheid van onze bonbondozen, seizoenchocolade en overige chocolade producten staat bij de artikelen vermeld

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Het is niet mogelijk om onze producten retour te doen. Mocht een product niet in goede staat arriveren neem dan contact met ons, wij kijken graag naar een oplossing

Verzenden jullie ook internationaal?

Wij kunnen zeker onze producten internationaal opsturen. Internationale bestellingen kunnen geplaatst worden via ons contactformulier dit in verband met de hogere verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is niet mogelijk om een bestelling te retourneren. Chocolade en brownies zijn producten welke onder goede omstandigheden geleverd moeten worden. Deze lekkernijen zijn levensmiddelen en vallen buiten het herroepingsrecht, omdat deze onder andere bederfelijk zijn.

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, beschadigd of aan de kwaliteitsstandaard voldoen, neemt u dan contact met ons op en dan zullen we samen naar een oplossing zoeken.

Zijn de producten biologisch?

Onze producten zijn niet biologisch.

Zijn jullie producten op een duurzame manier geproduceerd?

In ons chocolade aterlier gebruiken wij geen gas en de zonnepanelen op het dak van ons aterlier voorzien ons grotendeels van elektriciteit.
Ons afval word gescheiden aangeboden.
Onze eieren en fruit halen wij zoveel mogelijk lokaal en rechtstreeks van de voedselproducent.

Hoe eet ik mijn brownies het lekkerst?

Onze brownies zijn het lekkerst op kamertempratuur maar ook iets warmgemaakt geserveerd met een bolletje vanille ijs.

Hoe kan ik de chocolade producten het beste bewaren?

Bewaar chocolade nooit in de koelkast, vocht doet de chocolade geen goed. Ook neemt chocola de omgevingsgeur op. Bewaar chocola op een koele maar vocht vrije plaats.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op!

© 2024 Kaatje Lekkers | KVK 93132921| Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.